Kommende Aktiviteter

Employee Engagement: Dræber tilfredshedsundersøgelserne motivation og initiativ?

08. oktober 2019
kl. 13.00 - 16.00  CET

Hvis en af HRs fornemmeste opgaver er medarbejdernes engagement, hvordan skal vi, som HR-professionelle, så tackle den opgave, det er at skabe rammerne for at medarbejderne kan engagere sig og samtidig måle på, om vi har formået at løse opgaven eller ej? Og hvilke utilsigtede konsekvenser, om vi benytter surveys, tilfredshedsundersøgelser eller andet, har den måde, hvorpå vi måler engagement?

Employee Engagement - Tilfredshedundersøgelser - NOCA

 

Tag med NOCA til dette netværksmøde, hvor Ph.d. og filosof med speciale i spørgsmål, Pia Lauritzen, vil udfolde styrker og svagheder ved spørgeskemaer og åbne vores øje for hvilke “bivirkninger”, der også er ved spørgeskemaer. Hun vil også give os nogle konkrete tips til, hvordan vi kan sørge for, at vores surveys ikke spænder ben for arbejdet med at skabe mere engagement.

CEO & Founder af Qvest.io, Marie Mathiesen, vil introducere os for Qvest-værktøjet og give os muligheden for at afprøve det spørgsmålsdrevne værktøj, som er designet til at skabe engagement blandt medarbejdere.

Vi får også besøg af HR udviklingspartner, Louise K. Sebenius, som vil føre os igennem Fødevarestyrelsens arbejde med Qvest værktøjet. I forbindelse med udarbejdelsen af en ny forretningsstrategi i Fødevarestyrelsen blev Qvest brugt som en del af en samlet involveringsproces, hvor både ledere og medarbejdere skulle høres via forskellige involveringsaktiviteter.

Louise vil give os indblik i, hvorledes værktøjet først kørte i ledergruppen under overskriften ’En ny strategi’. Her skulle data bruges på et strategiseminar for den strategiske ledelse. To måneder senere benyttede de værktøjet i hele styrelsen under overskriften ’En af Danmarks bedste offentlige arbejdspladser’. Data skulle bruges til den del af strategien, der drejer sig om Fødevarestyrelsen som arbejdsplads.

Dette netværksmøde er til dig som gerne vil blive klogere på metoderne til at måle og skabe engagement i din virksomhed. Du vil få forskningsbaseret viden og konkrete cases der vil give dig nye perspektiver på et af de mest centrale emner for HR – nemlig medarbejdernes engagement.

Oplægsholdere:

 

 Pia Lauritzen – PhD i filosofi og forfatter til mange artikler og bøger om spørgsmål. Pia har arbejdet med spørgsmål og organisationsudvikling i mange år som konsulent og forsker. Til daglig er Pia founder og Chief Methodologist i Qvest.io 

 

Marie Mathiesen – PhD i organisationsanalyse og tidligere Management konsulent. Marie har en stærk passion for undersøgelsesmetoder. Hun er founder og CEO for Qvest.io 

Louise K. Sebenius –  Udviklingskonsulent indenfor ledelses- og organisationsudvikling med særligt fokus på, hvordan man effektfuldt involverer organisationen undervejs. Optaget af, hvilke procesværktøjer, der skaber optimalt engagement og producerer data, der kan bruges i arbejdet med strategiske udviklingsprojekter. Cand.Merc. HRM og Master Business Coaching.

 

Vil du vide mere om ‘Employee Experience’? Læs om temaet her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.