Kommende Aktiviteter

Leder-onboarding

21. august 2024
kl. 09.00 - 10.30  CET

Fra Overset til Afgørende Succesfaktor

I dag bliver onboarding af ledere ofte overset i virksomhedsverdenen, hvor fokus primært rettes mod at integrere nye medarbejdere uden ledelsesansvar. På trods af sin afgørende betydning for at lederne selv er kommet godt ombord – så de selv kan tage imod nye, lider leder-onboarding typisk af mangel på struktur, evaluering og opfølgning. Lad os udforske dette spændende område og afsløre, hvordan dette oversete aspekt af virksomhedsledelse kan få afgørende betydning for en organisations succes.

Leder onboarding

Deltag på dette webinar, hvor vi udforsker leder-onboarding med ekspert Christian Harpelund og repræsentanter fra Sjællands Universitetshospital. Få indblik i forskning og praktiske eksempler på onboarding af ledere, herunder en case fra Sjællands Universitetshospital.

Nogle af de emner, vi vil udforske nærmere under dette webinar, inkluderer:

  • Forskellene mellem almindelig onboarding og leder-onboarding.
  • Den manglende investering i leder-onboarding og dens konsekvenser.
  • Hvem har egentlig ansvaret for at onboarde lederne?
  • Udfordringerne ved ledernes krydspres og manglende håndtering af forventninger.
  • Betydningen af ledernes forventninger for en succesfuld onboarding.
  • Tidsforløbet for en effektiv leder-onboarding og betydningen ‘en god landing’.
  • Rollen som lederens leder i leder-onboarding-processen.
  • Få et indgående kig på en praktisk case fra Sjællands Universitetshospital (Køge og Roskilde) og de initiativer, de har implementeret for at forbedre leder-onboarding-processen.

Tilmeld dig nu og bliv en del af denne vigtige samtale om at styrke organisationers tilknytning af deres ledere. Gå ikke glip af muligheden for at lære fra ekspert Christian Harpelund og praktiske eksempler fra Sjællands Universitetshospital.

 

er ekspert indenfor organisationsudvikling og ledelse (med specialer i forandringsledelse og samarbejdsledelse). Han er uddannet organisationspsykolog og har arbejdet som praktiker i feltet siden 1997. Han er serie-iværksætter og en international anerkendt og prisvindende produktudvikler indenfor koncepter til det organisationspsykologiske praksisfelt.  Christian har udgivet flere danske og engelske artikler om ledelse og organisationsudvikling, og er medforfatter til bogen “Onboarding- flyvende fra start” (2016).Christian Harpelund er ekspert indenfor organisationsudvikling og ledelse (med specialer i forandringsledelse og samarbejdsledelse). Han er uddannet organisationspsykolog og har arbejdet som praktiker i feltet siden 1997. Han er serie-iværksætter og en international anerkendt og prisvindende produktudvikler indenfor koncepter til det organisationspsykologiske praksisfelt.

Christian har udgivet flere danske og engelske artikler om ledelse og organisationsudvikling, og er medforfatter til bogen “Onboarding- flyvende fra start” (2016).

 


Dorte Winther, Chefkonsulent HR på Sjællands Universitetshospital

Katrine har en bachelor i Virksomhedsstudier og Kommunikation, samt en kandidat i Virksomhedsledelse, begge dele fra Roskilde Universitet. Katrine har en baggrund inden for både pædagogik og administration, heriblandt 7 år som administrativ medarbejder på Gymnastikefterskolen Stevns og 4 år som pædagogmedhjælper på Rødvig Børnecenter. I dag er Katrine Specialkonsulent for HR og Uddannelse hos Sjællands Universitetshospital og arbejder med at støtte personalet og ledelsen i at skabe et trivselsfremmende arbejdsmiljø.
Katrine Mathiasen, Specialkonsulent HR på Sjællands Universitetshospital

 

Dorte og Katrine driver forskellige organisation- og ledelsesudviklingsprojekter på Sjællands Universitetshospital. Projekterne drives med stor involvering fra slutbrugerne og med stort fokus på, at projekterne skal give mening for brugerne og gøre en forskel. Dorte og Katrine har netop implementeret et nyt koncept for onboarding af mellemledere på SUH, som en naturlig forlængelse af et onboarding projekt for alle medarbejdere på SUH. Dorte og Katrine fortæller på webinaret om, hvordan de har arbejdet med projektet, om de udviklede redskaber og implementering af projektet.

Sjællands Universitetshospital er en organisation med 274 mellemledere og ca. 7000 medarbejdere.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.