Kommende Aktiviteter

AI i HR: Praktiske & Juridiske Aspekter

29. august 2024
kl. 09.00 - 10.30  CET

AI gennemgår en eksplosiv udvikling og bliver aktivt integreret på tværs af industrier og funktioner. Dog står mange HR-professionelle i øjeblikket over for spørgsmål om, hvad AI praktisk kan og må bruges til. Deltag i dette webinar, hvor vi sammen udforsker konkrete eksempler på AI’s anvendelse samt de juridiske overvejelser når organisationer står overfor implementering af teknologien.

Webinaret vil indeholde et oplæg fra Søren Skjerbek, Partner hos advokatfirmaet Norrbom Vinding, der er førende inden for dansk arbejds- og ansættelsesret, samt Michael Jensen, Partner hos KPMG, der har omfattende erfaring med udvikling og implementering af kunstig intelligens i Danmark. Webinarets struktur vil være, at Michael Jensen fra KPMG indleder med at præsentere AI og give praktiske eksempler på, hvordan teknologien anvendes inden for HR-området. Derefter vil Norrbom Vinding gennemgå de juridiske aspekter, der bør overvejes ved brugen af AI inden for HR.

Du vil få indblik i følgende fokuspointer på webinaret:

Opstart af AI og teknologiens potentiale inden for HR:

  • Indledende præsentation af AI
  • Konkrete eksempler på AI’s praktiske anvendelse inden for HR
  • Erfaringer fra implementeringer i danske virksomheder

Juridiske betragtninger:

  • Overvejelser omkring databeskyttelse?
  • Ledelsesret og kontrolforanstaltninger: Hvordan påvirkes disse?
  • HR’s muligheder og udfordringer med den kommende EU-forordning om AI

Søren Skjerbek, Partner, Norrbom Vinding

Søren har været hos Norrbom Vinding i mere end 18 år. Han beskæftiger sig med alle aspekter af arbejds- og ansættelsesretten, men har følgende særlige interesseområder: Kollektiv arbejdsret, Offentlige myndigheders og privatiserede selskabers medarbejderforhold, Tjenestemandsret og forvaltningsret, retsagsførelse, persondata og diskrimination samt forvaltn ings- og offentligretlige sager. Søren er medlem af International Bar Association (IBA), Ansættelses Advokater og Dansk Forening for Arbejdsret. Derudover har Søren i mange år været ekstern lektor i arbejdsret ved Københavns Universitet.

Michael Jensen, Partner – Sustainability/ESG – Digital products – NewTech

Michael Birkebæk Jensen arbejder som Partner, sustainability/ESG – Digital Products og Newtech hos KPMG Danmark, hvor han brænder for at kombinere banebrydende teknologier med ESG/bæredygtighed, forretning og iværksætteri. Med 14 års erfaring inden for teknologi- og forretningsstrategikonsultation har han en kandidatgrad i strategi og organisatorisk dynamik, en CEMS Master i International Management med fokus på avanceret virksomhedsstrategi, og han har gennemført Singularity University’s Graduate Studies Program, hvor han fik indsigt i de teknologier, der vil påvirke vores samfund de næste 50 år, og hvordan man udnytter deres enorme potentiale.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.