Kommende Aktiviteter

Effektoptimering af læringsforløb – fra design til implementering

30. september 2015
kl. 13.30 - 16.30  

For fem år siden igangsatte COWI og Mannaz en effektoptimering – såkaldt Project Management Academy. Det gjorde man for at professionalisere de mere end 13.000 projekter, som COWI deltager i over hele verden. Det er resultatet af dette forløb, der nu krones med den mest prestigefyldte pris for kompetenceudvikling af ledere, den såkaldte ‘Excellence in Practice Gold Award (EiP)’.

Baggrunden for den international jurys tildeling af prisen er især en helt ny måde at tænke impact ind i udviklingen og gennemførelsen af læringsforløb. Tankesættet bag har allerede givet betydelige forbedringer på bundlinjen i den globale ingeniørkoncern og medprismodtager COWI, hvor kundetilfredsheden samtidig er steget betydeligt, ligesom antallet af klager er faldet markant. På mødet vil en ledende medarbejder tale om, hvad udviklingen og brugen af dette værktøj har betydet for COWI.

• Hvordan sikres effekten af de udviklingsaktiviteter vi gennemfører i vores virksomheder?
• Hvordan tænkes effekt ind allerede i designfasen?
• Hvordan sikrer vi, at det lærte forbliver læring og integreres i daglig adfærd?

Disse og mange andre spørgsmål vil vi adressere på dette spændende møde hos Mannaz, hvor de to Client Directors Dorthe Thyrri Rasmussen og Rasmus Møller vil præsentere en metode til at måle effekten af læring og dele cases fra virksomheder, der har brugt dette måleværktøj til at måle læring- effektoptimering er nøglen.

Deltag og bliv klogere på hvordan man får et “impact mindset” – fra behovsafdækning til designprocessen, så effektmålingen bliver en naturlig del af programdesignet og kommunikationen omkring læring.

Hvornår & Hvor?
30. september
Kl 13.30 – 16.30

Mannaz House
Kogle Allé 1
2970 Hørsholm

 

Lær mere her om ‘Learning and Development‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.