Kommende Aktiviteter

Tag føringen i en uvis fremtid – Løsninger til mellemledelse

21. juni 2018
kl. 08.30 - 11.00  
Mellemledelse - NOCA
 
 

Deleøkonomi, robotter, automatisering, augmented reality, blockchainteknologi, midlertidige ansættelser, organisatoriske omstruktureringer og meget mere. Digitalisering, disruption og industriel revolution kalder i særdeleshed på ledelse. Tidens organisationer og mellemledelse står enten midt i eller overfor store omvæltninger og større pres fra omverdenen, som medfører forandrede vilkår internt i organisationen.

Hvor stiller det mellemlederen og medarbejderne? Hvad er udfordringerne, og hvilke løsningsmuligheder har mellemlederen anno 2018?

Kom og vær med til at debattere mellemledelse, når LederneNOCA og Tænketanken DEA præsenterer resultaterne fra udviklingsprojektet ”Tænkeboksen om mellemledelse i en disruptiv tid”. Hør også strategi- og ledelsesrådgiver Tune Hein fortælle om, hvorfor disruption kalder på ledelse med eksempler fra sin nye bog ”Disrupt dig selv”.

Arrangementet er for dig, der både ønsker at blive klogere på, hvilke udfordringer mellemlederen bør være opmærksom på, samt hvad mellemlederen og HR funktionerne kan gøre for at håndtere disse.

Rapporten om mellemledelse i en disruptiv tid vil blive offentliggjort på denne side inden arrangementet og sendes til alle tilmeldte.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. Pladserne udbydes efter først til mølle

Program

Velkomst ved Lederne og DEA

Future of work – nye vilkår for ledelse ved strategi- og ledelsesrådgiver Tune Hein

Udfordringer og løsninger til mellemledelse i en disruptiv tid ved DEA og Lederne

Deltager- og sofadebat om mellemledelse anno 2018

Opsamling på debat og afslutning

Networking og forfriskninger 

Moderator: Lars Hoffmann, NOCA

Learn more about ‘Learning and Development‘ right here.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.