Kommende Aktiviteter

NOCAs Årsdag 2015

16. april 2015
kl. 09.30 - 16.30  

Kulturrejse mod Kundeland – NOCAs Årsdag 2015

D. 16. april afholdes NOCAs Årsdag 2015 – i år med temaet ”kulturrejse mod kundeland”. Programmet for dagen er ved at være på plads og byder vanen tro på inspirerende indlæg fra nationale og internationale forskere, direktører fra store danske organisationer samt HR praktikere med spændende cases, der alle afspejler aktuelle og kommende udfordringer som HR står med når organisationen sætter kunden i fokus.

Årsdagen bliver i år afholdt sammen med flere af NOCAs medlemsvirksomheder. Conmoto, UKON og Workz der alle til dagligt arbejder med bl.a. at skabe øget fokusering på kundekultur i landets virksomheder.

Kom og vær med til at sætte dagsordenen – Deltagelse er gratis for alle i NOCAs medlemsvirksomheder.

Dagen vil byde på plenumindlæg og NOCAféer, hvor du i tæt dialog med indlægsholderne kan gå i dybden med det, der er mest interessant for dig.

Dagens Program

NOCAs Årsdag 2015 program

Med temaet ”Kulturrejse mod Kundeland” ønsker vi på årsdagen at sætte fokus på de udfordringer som HR står overfor når kundeorientering skal være en integreret del af virksomhedens kultur og værdigrundlag. På dagen vil vi se på kundebegrebet i bredeste forstand og således også i den offentlige sektor.

Årsdagen starter kl 09:30 og slutter kl 16:30, hvor der vil være mulighed for et glas vin eller vand.

Gå ikke glip af NOCAs Årsdag – Tilmeld dig nu.

NOCAfeer:

NOCAs Årsdag 2015

Pris:
For medlemmer:
Deltagelse i NOCAs Årsdag er gratis for alle medlemmer, men udeblivelse på dagen er ikke gratis. Såfremt du bliver forhindret i at deltage, er frameldelse senest d. 12. april gratis. Sker frameldelsen efter d. 12. april, eller udebliver man på dagen, koster det 700 kr. pr. person, hvilket dækker NOCAs omkostninger.

For ikke-medlemmer:
Er du ikke medlem af NOCA, men ønsker at deltage i Årsdagen? Tilmeld dig her på hjemmesiden og betal billetprisen 995 kr. inden årsdagen d. 16. april.

Læs om NOCAs Årsdag 2014 her

Hvor og hvornår?
Fiolstræde 44
1171 København K

D 16. april
Kl 09:30 – 16:30
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.