NOCAs Årsdag 2018

HR’s grænseløse fremtid

NOCA årsdagen 2018 havde GRÆNSEKRYDSENDE LEDELSE og DIGITALISERINGEN som omdrejningspunkt.
Førende internationale og danske forskere præsenterede aktuelle resultater, og derudover fik vi besøg af to af Danmarks største virksomheder – Grundfos og Danske Bank.

Dagen startede med velkomst v/ NOCAs bestyrelsesformand Anne Lee Bisbjerg og direktør Per Geisler Hansen. Efterfølgende indtog Morten Fogsgaard fra UKON scenen hvor han præsenterede et både forskningsbaseret og praksisrettet bud på, hvordan barrierer for samarbejde og innovation nedbrydes, så effektivitet, trivsel og vækst øges.

Herefter blev Thomas Rosenkilde Anderson (Group Vice President, Grundfos) interviewet af Jette Lindhard  (Partner og CEO, UKON). Omdrejningspunktet for interviewet var Grundfos og deres rejse med Grænsekrydsende ledelse.

Efter en lille pause præsenterede Jan Ifversen & Anders Trillingsgaard deres fælles forskningsprojekt ALIGN. Herigennem kom de med bud på hvordan danske ledere kan styrke deres interkulturelle kompetencer og ændre eksisterende forståelser af teamarbejde, så de bliver bedre til at få globale ledelsesteams til at fungere.

Efter middag skiftede emnet til digitalisering

Hertil kom  Line Munkholm Haukroghi og fortalte om Danske Banks rejse de sidste 5 år, hvor de har investeret massivt i digitalisering og transformation af kerneforretningen – med effekt for både forretning, organisation og medarbejdere til følge.

Herefter fik vi besøg fra Stéphane J. Girod – Professor hos IMD. Omdrejningspunktet for hans oplæg var hvordan man skal forholde sig til digitaliseringen, og hvad de centrale elementer er i en digital strategi.

Præsentationer fra dagen

Line Munkholm Haukrogh Præsentation

Ander Thrillingsgaard & Jan Ifversen – Leveraging cultural boundaries for leadership 

Leveraging cultures 

Morten Fogsgaard & Chris Ernst – Grænsekrydsende ledelse 

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.