Kommende Aktiviteter

Kunstig Intelligens – trussel eller mulighed?

17. september 2019
kl. 09.00 - 12.00  CET

Hvordan kan vi udnytte AI og stadig ruste os mod de udfordringer, som følger med?

Kunstig intelligens, eller AI, stormer frem på alle områder og ses også som en klar trend for HR i 2019. Vi kan tale med vores computer, vores biler kører af sig selv og på vores arbejdspladser bliver fortsat flere opgaver overtaget af maskiner. Men det handler ikke om frygten for, at AI kommer til at overtage vores jobs men nærmere frygten for ikke at vide hvordan, vi effektivt kan anvende teknologien.
Kunstig intelligens - NOCA

På dette møde får du inspiration til, hvordan AI kan være med til at skabe revolutionerende forandring for både borgere og virksomheder. Vi ser nærmere på, hvad det egentlig er, vi kan bruge kunstig intelligens til, og hvor det kommer til at skabe forandring og værdi.

På mødet tager vi udgangspunkt i AI som en voksende tendens, og hvordan det gennem tiden har udviklet sig. Vi vil også se på, hvordan vi som HR-professionelle kan ruste os mod udfordringerne, som følger med, når man anvender AI-værktøjer.

Dagens oplæg:

Tag med til dette netværksmøde, hvor du vil blive præsenteret for en relevant business case fra Novo Nordisk og høre et oplæg med digital strateg Peter Svarre og AI-etiker Sune Hannibal Holm.

 

 

 

 

Peter har 20 års erfaring indenfor feltet og arbejder med at inspirere virksomheder til at igangsætte deres digitale omstillingsproces og forberede sig på den digitale tidsalder. Han er også aktuel med bogen om kunstig intelligens: ”Hvad skal vi med mennesker?”, hvori han på medrivende vis diskuterer de etiske dilemmaer, som ses i forlængelse af, at teknologien udvikler sig. Herfra klæder han læseren på til at forstå, hvordan kunstig intelligens overhoved fungerer.

AI er nemlig ikke så kompliceret, som mange går og tror, og alle kan deltage i denne vigtige diskussion om vores fremtid!

For flere anmeldelser af Peters bog kan du besøge hans hjemmeside via linket her.

NB: Der vil være mulighed for at købe bogen i forbindelse med arrangementet.

Etiske problemstillinger ved anvendelsen af AI

AI buldrer frem og giver organisationer og virksomheder en masse nye muligheder, men også helt nye etiske problemstillinger. F.eks. er de fleste blevet chokeret over måden, AI er blevet brugt til at manipulere politiske valg. Sune Hannibal Holm er lektor på Københavns Universitet og arbejder på SCIENCE AI Centre. Her fokuserer han på de etiske problemstillinger, der opstår med den øgede brug af AI, og hvordan vi som individer og samfund skal forhold os til dette.

Case-virksomhed: Novo Nordisk

Novo Nordisk vil bidrage  med en relevant virksomhedscase omkring deres gennemførelse af et AI-projekt til håndtering af medarbejderfravær og -sygdom i produktionen. Det særlige ved netop dette projekt med Kunstig Intelligens er, at Novo Nordisk bevidst fokuserer på at gennemføre et AI-projekt med stor effekt, lille udviklingstid og få omkostninger; altså et Lean AI-projekt. På dagen vil casen blive præsenteret af Kristine  Bøgh, VP HRIT, og Jacob Jeppesen, Head of People Analytics and Reporting.

 

Interesserer du dig for ‘People Analytics’? Du kan læse mere om temaet her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.