Kommende Aktiviteter

Når HR skaber værdi i designet af fremtidens salgsorganisation

09. november 2016
kl. 10.00 - 14.30  

Den 9. november mødes vi til en sand NOCA dag hos DLG Axelborg, omkring organisationsdesign & organisationsudvikling.

DLG er i fuld gang med at få gearet deres salgsorganisation til fremtiden – og HR spiller en central rolle i denne proces.
DLG står på en brændende platform, idet en meget høj andel af deres sælgere nærmer sig pensionsalderen. DLG oplever i stigende grad, at det er svært at rekruttere sælgere, og de slås med konkurrenterne om de samme medarbejdere.

Samtidig betyder strukturudviklingen i landbruget, at der er færre kunder, og udviklingen går mod større og meget mere komplekse kunder. DLG får behov for færre sælgere, men de skal til gengæld besidde nogle nye/andre kompetencer.

Så nogle af kernespørgsmålene er:

• Hvad skal fremtidens DLG medarbejdere kunne?
• Hvor mange medarbejdere skal DLG bruge og hvor skal de komme fra?
• Hvordan gør DLG organisationen skalérbar, så der også er en fremtidssikring på det mellemlange sigt?

Disse spørgsmål arbejder DLG på at få belyst, således de kan få lagt en plan, der vil stille DLG stærkest muligt i fremtiden – Alle disse spørgsmål kan du være med til at besvare!

På mødet vil DLG fortælle om de strategiske udfordringer, hvordan de har grebet opgaven an og en status på, hvor langt de er med implementeringen, og hvilke udfordringer de er stødt på og evt. stadig ikke har fået løst.

Fra DLG vil Koncerndirektør, Organisation & Strategi, Maria Kofod Larsen, HR Udviklingschef Signe Birgitte Schmid samt HR Udviklingskonsulent Lone Frank Nielsen deltage. De vil alle dele deres erfaringerne fra denne spændende organisationsudviklings- og designproces i DLG.

Herudover vil Associate Professor, Department of Marketing, CBS, Mogens Bjerre også deltage med et oplæg omkring generelle overvejelser i forbindelse omlægninger af salgsorganisationer. Mogens Bjerre kender DLGs organisationsdesign og vil derfor koble forskningen til DLGs aktuelle udfordringer.

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen til en dybt spændende og inspirerende NOCA dag med såvel organisations case der er i fuld gang samt med en vinkel på casen fra den den forskningsmæssig del af verden – Så gå ikke glip af dette og skynd dig derfor at tilmelde dig nu!

Mødet starter kl. 12, hvor der vil blive serveret en sandwich som kan nydes under dagens første punkt på dagsordenen.

Hvor og Hvornår?
D. 28. februar 2017
Kl. 12.00 – 16.30

DLG, Axelborg
Vesterbrogade 4A
1620 København V

Læs mere her om NOCAs tema ‘Organisational Development and Design‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.