Kommende Aktiviteter

Organizational design: A step-by-step approach (Online)

02. oktober 2020
kl. 09.00 - 11.00  

Vi hører det alle vegne, vi ser det, og vi mærker det i eget arbejde – Vores arbejde, organisationerne og omverdenen er i konstant forandring, og tempoet intensiveres konstant.

Det er derfor vigtigt, at organisationer konstant tænker agilt og nytænkende for at overleve. Men lad os lige tage et skridt tilbage og kigge på nogle af de grundlæggende elementer i organisationen og vores arbejde.

Det er nu vigtigere end nogensinde, at ledere skal forstå de grundlæggende elementer i organisatorisk design. For hvordan skelner vi som HR og ledere mellem vigtige og mindre vigtige trends og forandringer? Hvilke krav stiller det lederne at holde organisationen fit for fremtiden?

Oplev på mødet

På dette netværksmøde vil Professor Børge Obel fra Århus Universitet besvare disse spørgsmål med udgangspunkt i den nye bog ”Organizational design – A Step-by-Step Approach”. Bogen giver en introduktion til, hvordan du som HR-professionel eller leder i praksis kan gentænke og re-designe jeres organisation for at opnå mest mulig succes.

Bogen er baseret på informationsbehandlingsteori, som kommunikerer grundlæggende elementer i traditionelle og nye organisatoriske former, herunder analyse af selvorganiserede, chef-løse, digitale og bæredygtige organisationer.

Er du interesseret I at høre mere om de grundlæggende elementer i organisatorisk design, så tag med på dette online netværksmøde!

Børge Obel - NOCABørge Obel

Børge er Professor ved Institut for Virksomhedsledelse ved Århus Universitet. Foruden at være medforfatter af bogen ”Organizational Design: A step-by-step approach” er Obel en anerkendt underviser og international speaker indenfor emnet. Han har desuden udgivet adskillige artikler indenfor organisationsdesign, senest artiklen fra 2020 ”New Trends In Organization Design” i Journal of Organization Design.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.