Aktiviteter: Funktionsgrupper

Denne gruppe er udelukkende for lederen, som er ansvarlig for organisationens strategiske HR-udvikling.

Kun én deltager fra hver medlemsorganisation kan indgå i denne gruppe.

Gruppens formål er at skabe et forum, hvor der er mulighed for at dele viden, inspiration og dialog om udfordringerne med at udvikle medarbejdernes viden, færdigheder og kompetencer for at lette og understøtte strategien.

Emnerne i denne gruppe er defineret som fortrolige, og dette er for at skabe et “sikkert rum”, hvor HRD-lederen føler sig fortrolig med at dele deres både deres ideer og bekymringer om deres egen praksis.

Gruppens møder er præget af tilstedeværelse, energi og engagement. Som et resultat danner gruppen, ud over den faglige dialog, også grundlaget for dialoger om strategisk ledelse og personlige udfordringer i udførelsen af ​​jobbet som den ansvarlige for strategisk kompetenceudvikling.

 

Det siger vores medlemmer ...

  • Årets Learning Expedition gjorde det særlig tydeligt, hvordan selv store verdensledende selskaber i disse år må satse benhårdt på såvel produktinnovation som redegørelse for klimafodspor. Denne udviklings betydning for HR-området blev med stor åbenhed præsenteret for NOCA og skabte derudover spændende afledte dialoger internt i den danske delegation. Jeg ser frem til næste Learning Expedition.

    Peter Stolt, Programme Director, CBS Executive

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.