Aktiviteter: Forskning & praksis

Brobygning mellem forskning og praksis

NOCA videncafé

Videncafé er en aktivitet i NOCA, der skal sætte yderligere fokus på brobygningen mellem forskning og praksis indenfor HR.

Brobygningen mellem forskning og praksis indenfor HR er et af NOCAs hovedformål, og for at understøtte dette vil vi samarbejde med de danske universiteter gennemføre Videncaféer, hvor universiteterne på skift får mulighed for at vise, hvad de er optaget af rent forskningsmæssigt indenfor HR eller relaterede temaer. Videncaféerne er således en fantastisk mulighed for universiteternes forskere til at præsentere deres arbejde for praktikerne i danske organisationer og for praktikerne til at få indsigt i den nyeste forskning på området. Som resultat er det vores håb dels at bringe den nyeste forskning i anvendelse i praksis, dels at skabe relationer mellem forskere og praktikere, der kan være med til både at skabe ny forskning og bringe denne i anvendelse i den virkelige verden.

 

NOCA viden

Læs mere

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.