Kommende Aktiviteter

Årsdag 2019 – The Changing Workforce

30. april 2019
kl. 09.00 - 17.00  

NOCAs Årsdag 

Arbejdsstyrken ændrer sig drastisk, og har aldrig været så varieret, som den er i dag. Der bliver arbejdet både fuldtid og deltid samt projektansat, freelance, gig og crowdsourcede arbejdstagere, der alle arbejder med forskellige indstillinger.

Arbejdstagerne ændrer hurtigt arbejdsform, og samarbejder med deres kollegaer for at udrette det bedst mulige.”Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people” – Steve Jobs.

Men hvilke konsekvenser har det, at vi konstant skal være forandringsvillige og omstillingsparate? Overbelastning, mental overbelastning og stress opstår i en tidligere alder end nogensinde før, og har vi egentlig det etiske kompas med i vores beslutninger, både som arbejdsgivere og arbejdstagere?

På NOCA-årsdagen vil der være fokus på, hvordan arbejdsstyrken ændrer sig, og hvilke betydninger det har for virksomhederne i dag og på sigt. Der vil blive diskuteret de etiske, personlige, kulturelle, faglige og de teknologiske udfordringer og muligheder, vi står over for i dag.

 

Dennis Nørmark

Thomas Terney er en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor Kunstig Intelligens, fordi han forstår at sætte teknologi i en større kontekst for både individet, organisationen og samfundet. På Årsdagen vil Thomas Terney give os indblik i hvorledes teknologien grundlæggende ændrer på måden at tænke organisation og ledelse på. 

Oplægsholdere vil blive offentliggjort snarest

Der er et begrænset antal pladser!

Ønsker du af afmelde dig arrangementet, skal dette senest gøres en arbejdsdag inden.

Afmeldingen skal sendes til noca@noca.dk.

Der er et No-show fee på 750 kr. ekskl. moms.

OBS! Arrangementet er gratis for NOCA’s medlemmer. Prisen for ikke-medlemmer er 5.000 kr.

 
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!

Jeg giver samtykke til NOCAs brug af de data, jeg leverer, og jeg har læst NOCAs persondatapolitik.